Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهداد سلیمی در گفت وگو با ایسنا در مورد بلاتکلیفی فدراسیون تصریح کرد: وزیر دو ماه پیش حکمی را  صادر کرد که باعث شد تا حدودی کل خانواده وزنه‌برداری به آینده این رشته امیدوار شوند. به هر حال اتفاق بزرگی برای قهرمانان، پیشکسوتان، روسای هیات ها و داوران بود و کورسوی امیدی روشن شد. متاسفانه ماجرا آنطور که باید، پیش نرفت و امیدوارم که آقای وزیر هرچه زودتر وزنه‌برداری را تعیین تکلیف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال وزنه‌برداری رشته‌ای است که برای بازی‌های آسیایی روی مدال های آن حساب شده است.

او ادامه داد: اگر خیلی زودتر تعیین تکلیف می‌شد شرایط بهتر بود با این حال هنوز دیر نیست. وزنه برداری سقوط بزرگی به ته دره داشته و این را  کیفیت رکوردها در لیگ و سطح مدال‌آوری در مسابقات بین المللی و تعداد مدال هایی که در المپیک گرفتیم، نشان می دهد. به عنوان یکی از اعضای خانواده وزنه برداری این درخواست را از وزیر دارم که هر چه زودتر فدراسیون تعیین تکلیف شود تا بیشتر از این شاهد سقوط وزنه‌برداری نباشیم.

سلیمی در مورد اینکه به نظر می رسید سطح رکورد ها در لیگ خیلی ایده‌آل نبود و حتی در دسته فوق سنگین رکوردهای پایینی به ثبت رسید، گفت: چند سال پیش اگر کسی در دوضرب رکورد ۲۴۰ کیلوگرم را می زد، بعد از من، بهادر مولایی، سجاد انوشیروانی و رشید شریفی قرار می‌گرفت اما در مسابقه روز گذشته، وزنه بردار  با رکورد ۱۷۲ کیلوگرم یک ضرب و ۲۱۱ کیلوگرم در دوضرب قهرمان شده است. آقای مرادی شش سال رئیس فدراسیون بوده و الان باید پاسخگو باشد که چرا از آن سطح رکوردهای خوب به چنین رکوردهایی رسیده ایم. به نظرم آقای وزیر باید جواب بخواهد و اگر جلسه ای در این مورد می گذارد، چند کارشناس وزنه برداری باشند که آقای مرادی را به چالش بکشانند. 

او در مورد اینکه تیمش با وجود تلاش هایی که از هفته اول نخست برای کسب عنوان قهرمانی داشت، در نهایت به نایب قهرمانی رسید، بیان کرد: تعداد مصدومیت‌هایی که در تیم ملی به وجود آمد باعث شد که تیم های حاضر در لیگ متضرر شوند و اکنون آقای برخواه سرمربی تیم ملی باید پاسخگوی این مساله باشد. من به عنوان یکی از مربیان تیم‌های حاضر در لیگ که از این مساله ضرر زیادی دیده از آقای برخواه جواب می خواهم که این چه نوع مدیریت و مربیگری بوده که ملی پوشان زیادی مصدوم شده اند؟

او ادامه داد: پنج ملی پوش در تیم من حضور داشتند که همه آنها مصدوم بودند. غیر از تیم من در تیم‌های دیگر هم ملی‌پوشان مصدوم وجود داشت. حسین سلطانی که عضو تیم ملی حفاری بود و در لیگ اوت شد، از آرنج در تیم ملی آسیب دیده بود.  آیت شریفی و مرتضی بیگلری را به خاطر مصدومیت در فینال لیگ نداشتیم. امیر عزیزی هم از ناحیه آرنج همچنان مصدوم بود. ایوب موسوی هم به دلیل مصدومیتی که داشت آن چنان نتوانست آماده باشد. محمد زارعی هم به دلیل مصدومیت در هفته اول وزنه نزد و در دو هفته دیگر هم تا جایی که می توانست وزنه زد اما پنجم شد. هیچ سالی ندیدم که این تعداد ملی پوش داشته باشیم. 

سلیمی با اشاره به اینکه تیم را برای کسب عنوان قهرمانی بسته بود، گفت: من به مدیرعامل باشگاه تعهدی دادم که اگر هزینه کند، تیمش قهرمان می‌شود اما اکنون باید خودم هم پاسخگوی تعهدم باشم که چرا تیم قهرمان نشده است و این به دلیل عملکرد آقای برخواه بوده است. چون ملی‌پوشان دست من نبودند که آنها را تمرین دهم و مصدوم شوم و الان باید برخواه جوابگو باشد. 

منبع: الف

کلیدواژه: وزنه برداری تعیین تکلیف تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب یزد

پس از انتقاد محمدصالح جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ از وضعیت رها شده پساب یزد و احتمال بروز مشکلاتی برای مردم شاهدیه، زارچ و اشکذر، نشست تعیین تکلیف این منطقه برای رفع مشکل موجود، با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه‌ای استان در دفتر این نماینده برگزار شد.

مدیرعامل آبفای استان یزد و شرکت آب منطقه‌ای استان هر یک به بیان گزارشی از وضعیت پساب و میزان اختصاص یافته به مجموعه‌های مختلف ارائه کردند.

جوکار در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و بخشی هم در منطقه رسوب می‌کند.

وی افزود: ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از پساب به شرکتی تعلق دارد که فاضلاب شهر یزد را تکمیل خواهد کرد.

این نماینده ادامه داد: شرکت‌هایی که پساب به آن تخصیص یافته، اگر میزان مشخص شده را انتقال ندهند، علاوه بر جریمه، تخصیصی آنها به صورت تغذیه سفره‌های زیرزمینی به صورت مصنوعی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و موسسه کوثر انجام پذیرد.

جوکار اظهار داشت: در خصوص تعیین تکلیف بخش باقی مانده دیگر از این پساب نیز مقرر شد به صاحبان تخصیص اخطار داده شود تا نسبت به انتقال آن در اسرع وقت اقدامات لازم را دنبال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • تعیین تکلیف پساب یزد